Tri Sestre Sadržaj i fotografije 21. epizode

Tri sestre Sadržaj i fotografije 21. epizode

Nesrin saznaje da Mine živi u istoj kući s Turkan sa svojom bebom i ne želi Turkan poslati kući. Nesrin i Somer, koji je došao odvesti Turkan u kuću svoje majke, se obračunaju. Türkan, koja svjedoči ovoj svađi, kaže svojoj majci da je trudna.

Mineina rastuća postporođajna depresija dostiže nivo koji će naštetiti bebi Kiraz. Dok Ruchan pokušava da drži Mineove pokrete pod kontrolom, Türkan, koja je u prvim danima trudnoće, prilazi Mine sa razumevanjem. Ozer smatra opravdanom Nesrininu reakciju na vezu Somera i Mine i odlazi na razgovor s Nesrin, rekavši joj da bi trebali biti konstruktivniji. Porodice odlučuju da zajedno večeraju i proslave rođenje svojih unuka.

Somer kupuje veliki poklon svojoj ženi Turkan kao trudnički poklon. Odlučuju sakriti Turkaninu trudnoću u porodici. Turkanina namjera je da se preseli u vlastitu kuću prije nego što se nastani kod Ručana. Ručanin plan je da Mina pošalje od kuće i živi sa Turkanom i Somerom.



Derja savladava tugu nakon Hakanovog odlaska uz prisustvo sestara i serdara. Kako se vrijeme Serdarovog odlaska na fakultet bliži, osjećaj ljubavi između Donuša i Serdara raste uz punk rastanka. Sadık saznaje da je njegov brat Fatih razgovarao sa Derjom i rekao mu da je on njen otac.

Hoće li Min napustiti Somerovu i Turkaninu kuću? Hoće li Ručan moći zadržati Turkana u vlastitoj kući kako želi? Hoće li Somer i Turkan moći doživjeti sreću čekanja svoje bebe?







Primjedbe