Onur Seyit Yaran sa pravom se može smatrati jednom od najznačajnijih zvezda projekta Bratstvo!!

 Veliki uspeh serije "Bratstvo" dao je poticaj karijerama mladih zvezda uključenih u projekt. Ljubitelji turskih TV serija sa velikim zanimanjem upoznaju se sa biografijama glumaca koji igraju glavne uloge. Onur Seyit Yaran sa pravom se može smatrati jednom od najznačajnijih zvezda projekta.

1. Onur odlično govori engleski i nemački. Trenutno aktivno uči španjolski. San mu je raditi u španjolskoj kinematografiji. Na leto će otići u Madrid na tečaj jezika i upoznati kulturu i jezik zemlje.
2. Onur je voleo šah i čak je sudelovao na nacionalnim turnirima. U srednjoj školi pridružio se nogometnom timu i igrao na profesionalnoj razini. Mladić je završio sportsku akademiju.
3. Onur je 2016. osvojio titulu "Najbolji model Turske" i sudelovao na izboru "Najbolji model sveta". U intervjuu koji je dao tokom natecanja, mladić je priznao da mu je idol Kıvanč Tatlıtuğ.
4. Onur je svoju glumačku karijeru započeo u TV seriji "Ustaj, idemo". Usledila je uloga u seriji "Povezanost". Paralelno, mladi glumac je poboljšao svoje glumačke veštine i studirao na tečajevima glume.
5. Onur je 2021. dobio jednu od glavnih uloga u seriji "Bratstvo" koja je postala hit u turskom eteru, a trenutno se aktivno prodaje u inozemstvu. Za ulogu Doruka, mladi glumac dobio je nekoliko nagrada, uključujući pobedu u nominaciji "Zvezda u usponu godine" od časopisa GQ. No, Onurov glavni test tek sledi - koliko će se uspešno razvijati njegova karijera pokazat će sledeća serija u kojoj će on biti glavna zvezda.




Primjedbe