FOX naručio 10 TV serija vodećim produkcijskim kućama Gold Film, Ay Yapım, 03 Medya, Medyapım, MF Production, NTC Medya, Tims&B i Pastel Film!!

džinovski napad iz serije FOX... Stiže 10 drama sa puno zvijezda

Nakon Disney Plusa, na FOX-u će se publici jedan za drugim predstavljati novi projekti flash serijala.

Biresnka kaže a ona ne laže : "" FOX se sprema da napravi veliki serijski napad sa novom sezonom. Slijedom gigantskih ugovora Disney Plus-a, kanal je naručio 10 TV serija vodećim produkcijskim kućama naše zemlje. Gold Film, Ay Yapım, 03 Medya, Medyapım, MF Production, NTC Medya, Tims&B i Pastel Film snimat će ambiciozne serije za FOX. Serija Darmaduman Ay Yapıma uskoro će se susresti s publikom. Pastel Film će snimati "EGO - Ne možete verovati muškarcima" sa Alperenom Dujmazom, Gold Film će snimati "9 Oguza" i "Ljubav divova". NTC Media priprema zemljane radove za kanal. MF priprema 2 TV serije pod nazivom "Gülcemal" i "Nekrunisana princeza". Rad je ubrzan za Medyapımova 2 projekta, "Druga žena" i "Pepeljuga." 03 Nastavlja se kasting za "My Name is Farah" iz Medya Aslı Envera.


Tims&B će za novu godinu snimati TV seriju kodnog naziva "Stranac u meni" o višestrukom poremećaju ličnosti. Za glavne uloge spominju se Burak Deniz i Hande Ercel. Zvjezdana imena poput Engina Akyüreka, koji je sklopio ugovor o brendu za Disney Plus, također će biti među vodećim ulogama u dugo očekivanoj seriji.""

Ljudi pa ovo je najjača sezona ikad ovo je posatlo ludo nema se kad sve pogledati ovo je topp ♥️😃👌👌







Primjedbe