Ekipa serije "Teskilat", koja nakon Ankare nastavlja da se snima u Istanbulu.

Ekipa serije "Teskilat", koja nakon Ankare nastavlja da se snima u Istanbulu, privući će publiku scenama prepunim akcije. Priča o Omeru, kojeg tumači Murat Yildirim, duboko će šokirati publiku. Još jedan detalj je naterao publiku da se zapita kroz šta je Omer prošao sa Zehrom u prošlosti. Duo Murat Yildirim i Deniz Baysal ući će u veliku borbu za povećanje interesovanja publike nakon druge sezone serije "Teskilat" / "Organizacija" koja je imala promenjiv, ali dobar rejting.

Glumac Murat Yildirim, koji se pridružio glumačkoj ekipi serije "Teskilat", koja se sprema da osmisli agendu sa svojom obnovljenom pričom i glumačkom postavom u trećoj sezoni, zainteresovao je mnoge likom Omera kog će glumiti.
Tim, koji će u trećoj sezoni nastaviti sa radom u Istanbulu, zakoračiće u novu eru. Omer, koji je svojom odlučnošću i vrhunskim talentom postao miljenik Nacionalne obaveštajne organizacije, pridružiće se timu u Istanbulu. Omer je odrastao bez oca i kao mlad nosio teret svoje porodice, Omerov svet je uništen kada je njegov brat Oguz Kagan upao u zasedu od strane neprijatelja, a Omer, koji se zakleo na osvetu, moraće da se suoči sa činjenicama koje ne može da predvidi dok se traga za odgovornima za incident.
Ne prepustite večerašnju prvu epizodu treće sezone.



Primjedbe