Dugoočekivana serija "Šerbet od brusnice" bit će prikazana na Show TV-u, u produkciji Gold Filma, producenta Faruka Turguta.. ukratko!!

Dugoočekivana serija "Šerbet od brusnice" bit će prikazana na Show TV-u, u produkciji Gold Filma, producenta Faruka Turguta, u kojoj glume Bariš Kılıš, Sila Turkoglu, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sibel Tašdžioğlu, Doğukan Gungor i Mujde Uzman. Pripreme za susret sa publikom u petak, 28. oktobra. Barıš Kılıč, jedan od glavnih glumaca, prvi put je ispričao zanimljivosti vezane uz seriju. Barıš tumači uspešnog poslovnog čoveka Ömera Ünala u seriji o zapanjujućim događajima kada su se Doga i Fatih, deca dve porodice sa istim istinama, ali različitim kulturama, venčali na munjevitom venčanju. Omer, koji vodi porodični posao sa svojim starijim bratom Abdullahom, svoj život će iskušati u seriji kada upozna Kivildži.
Bariš: “Otkako je emitiran uvodni deo naše drame, više ljudi je počelo pričati o tome nego što sam očekivao. Tema naše serije ima scenarij koji će biti zanimljiv svima. Pratit ćemo dve porodice čiji su životni ciljevi zapravo isti, ali im se životi i metode razlikuju. Odlučili smo još jednom objasniti i razumeti sve vrste ujedinjujuće moći ljubavi.”
Tema serije :
Kivildžim (Evrim Alasiya), obrazovana, realistična i moderna žena, nakon razvoda od supruga, ostala je pri svome i odgajala obe kćeri u skladu sa vrednostima u koje je verovala. Njena najmlađa kći Čimen (Selin Türkmen) još je u srednjoj školi, a njena starija kći Doga (Sila Türkoglu) studira stomatologiju na sveučilištu. Kivildžimina jedina želja je da njena deca budu uspešna i srećna u budućnosti.Kıvıldžim, koja je bila jako razočarana kada se Doga udala za njenog dečka na prvoj godini sveučilišta, doživi šok kada je njena kći upozna sa suprugovom porodicom.Porodica njenog supruga Fatiha (Dogukan Gungor) vrlo je konzervativna porodica. Kivildžim veruje da njena kći ne može živeti u porodici koja drugačije gleda na život. Priroda veruje da će njihova ljubav nadvladati sve razlike.




Primjedbe