Devojka se može potpuno transformirati za svaku novu ulogu. Što znamo o mladoj glumici??

 Zvezda turskog ekrana u usponu, Sera Kutlubey, izaziva veliko zanimanje turskih gledatelja ne samo zbog svoje lepote, već i zbog svog talenta. Devojka se može potpuno transformirati za svaku novu ulogu. Što znamo o mladoj glumici?

1. Mlada Sera bila je zaljubljena u kino od detinjstva i sa zadovoljstvom je sudelovala u radu kazališnog kruga. Odluka da upiše kazališni odjel Sveučilišta u Galiču nije bila dvojbena ni za koga iz njene porodice. Devojka je također pohađala časove glume na Akademiji za komunikacije u Baškentu.
2. Posedujući sofisticiran izgled, devojka je započela karijeru u show businessu kao model, ali je brzo dobila ponude za posao u TV serijama. Kao i većina mladih glumica, prošla je težak put, dobivajući manje uloge u ne najpopularnijim televizijskim projektima.
3. Pravo priznanje Seri je stiglo izdavanjem serije "Okrutni Istanbul", koju je publika u Turskoj toplo prihvatila, a imala je i dobru gledanost u inozemstvu. Usledio je rad u hitu"Viola" i još jednoj uspjšnoj seriji "Dobrota", gde se okušala u negativnom imidžu, dokazujući da se snalazi u raznim ulogama.
4. Sera voli životinje, ima mačku i psa. Dobru fizičku formu održava i bavljenjem sportom.
5. Sera je vrlo pažljiva u odabiru uloga i potpuno se predaje svom liku. Kako mlada glumica priznaje, za nju je gluma napetost i emocionalni povratak, a to čoveka zna iscrpiti. Stoga se mora stalno kontrolirati. Glumački pronalasci je vesele. Devojka ima sve šanse postati prava zvezda, samo joj treba malo sreće i još jedan uspešan projekt u kojem bi igrala glavnu ulogu.



Primjedbe