Ay Yapim je odgodio seriju "Porodica" na neodređeno vreme zbog nemogućnosti okupljanja glumačke ekipe za sudelovanje u snimanju.

✍🏻 Ay Yapim je odgodio seriju "Porodica" na neodređeno vreme zbog nemogućnosti okupljanja glumačke ekipe za sudelovanje u snimanju. 

Ove će sedmice biti jasan rok... Serija govori o mnogoljudnoj porodici punoj tajni koja živi na istoj farmi i potresnoj priči psihologinje koja je ušla u život ove porodice. 

Özge Özpirinčdži prvo je razmatrana za ulogu Devinovog psihologa u projektu Hakana Bonoma, 
 <3 a zatim je Ibrahimu Čelikkolu ponuđena uloga Aslana, sa kojim će Devin imati veliku ljubav. Ozge, mlada majka, došla je u Istanbul iz Bodruma na snimanje serije. Međutim, pokušaji producenta da spoji dvoje glumaca bili su neuspešni.

Tada su razmatrani novi partnerski kandidati i za Ibrahima i za Ozge.

 U međuvremenu je Yurdayeru Okuru ponuđena uloga Džangirovog starijeg brata, kao i Džanan Erguder, Emel Göksu, Yusrvu Geyiku za ostale glavne likove. 

Međutim, kako se željena imena za glavne glumce nisu složila, odlučeno je da se projekt odgodi. Sinoć je ovaj razvoj najavljen akterima koji su u fazi odobravanja. Ove sedmice će odrediti koliko će kasniti serija.



Primjedbe