upoznajmo se i sa vodećim ALDATMAK karakterima!

PREUZETO:
CUKUR - JAMA ( za ostecene & ostavljene)<•••>

Pred večerašnju premijeru, upoznajmo se i sa vodećim ALDATMAK karakterima:

● Güzide Yenersoy (Vahide Perçin) - sudija porodičnog suda. Žena koja voli svoju porodicu, ali ponekad može djelovati distancirano, hladno i strogo jer nikada ne odstupa od svojih uvjerenja. Autoritet održava i u sudnici i kod kuće. U braku je sa Tarıkom već trideset godina i imaju dvoje djece. Skoro ni u čemu ne pravi ustupke svojoj porodici jer vjeruje da zna pravi put. Sve istine o porodici i životu, koje misli da poznaje, biće uništene jednom slučajnošću.

● Ali Sezai Okuyan (Ercan Kesal) - vrlo uspješan advokat sa advokatskim kancelarijama u Nevšehiru i Ankari. Pjesnik i ljubitelj književnosti, razdvojen od supruge i otac dvoje djece. Güzide i Tarık su njgovi prijatelji iz škole. Iako su u to vrijeme imali vrlo blisko prijateljstvo, udaljio se iz grupe kada su Güzide i Tarık postali par. Trideset godina kasnije, kada mu se put ponovo ukrsti s Güzide, otvoriće se potpuno nova stranica u njegovom životu.

● Tarık Yenersoy (Mustafa Uğurlu) - Güzidin muž, uspješan i harizmatičan advokat koji posjeduje vlastitu advokatsku kancelariju. Iako između njega i Güzide nema vidljivih problema, u njihovom braku s godinama je zavladao umor. Tarık dugo vremena krije veliku tajnu od svoje porodice, a život će mu se okrenuti naglavačke kada se ova tajna otkrije.

● Ozan Yenersoy (Yusuf Cim) - sin Tarıka i Güzide, mladi građevinski inženjer koji ima oko za najbolje. Žali se da previše radi i želi da se što prije obogati i živi luksuznim životom. Njegov zanos da na lak način postigne život kakav želi stvaraće mu velike probleme.

● Oltan Kaşifoğlu (Cem Bender) - Tarıkov bliski prijatelj, klijent i savjetnik. Veoma bogat, staromodan biznismen koji je vlasnik građevinske kompanije. Čak i ako nema mafijaških radnji, on se ne ustručava iskoristiti ljude koji su u teškoj situaciji za nezakonite stvari.

● Tolga Kaşifoğlu (Caner Şahin) - Oltanov sin, biznismen nove generacije. Stručnjak za sigurnosni softver i vlasnik start-up kompanije. Zarađuje mnogo novca, pametno ga troši i živi veoma dobrim životom. Iako nema stabilne ljubavne odnose, njegov život će krenuti u potpuno drugom pravcu kada upozna pravu ljubav.

● Oylum Yenersoy (Feyza Sevil Güngör) - prelijepa i inteligentna ćerka Güzide i Tarıka. Upisala je medicinski fakultet na insistiranje svoje majke, ali njen najveći san je da postane svjetski poznata plesačica. Ona ima hrabrosti da slijedi svoje snove čak i po cijenu skrivanja od svoje porodice, ali stvari joj neće ići onako kako je planirala.

● Yeşim Denizeren (Asena Girişken) - prijatna domaćica iz Antalije. Napustila je srednju školu i odrasla u malom gradu. Ima petogodišnju kćer po imenu Öykü, zadovoljna je svojim srećnim i uređenim životom, nesvjesna da je isti satkan od laži.

● Ümit Özgüder (Cem Sürgit) - Güzidin brat hemičar. Veseo, duhovit, bezbrižan, oženjen i ima kćerku. Muče ga mali nesređeni računi, ali on zna svoje mjesto bez pomijeranja u uznemirujuće dimenzije. Güzide mu je oduvijek bila više majka nego sestra.

● Nazan Tokluca (Meltem Baytok) - bliska prijateljica sa univerziteta, sudija poput Güzide. Güzidina najbolje prijateljica i povjerenica, ona od koje prima i prihvata savjete. Nikada nije bila udata, ali je za Güzide kao član porodice i duhovna je tetka Ozanu i Oylum.




Primjedbe