Snimanje nove sezone Teškilat | Organizacije ide punom parom

Snimanje nove sezone organizacionog serijala nastavlja se punim gasom. S nestrpljenjem se iščekuju nove sezonske snimke serije Teškilat.

 Rekordna serija koja se emituje na TRT 1 ove sezone preselila se iz Ankare u Istanbul. 

Novi junaci dodani su seriji koju potpisuje TimsandB Productions u novoj sezoni. Na početku ovih imena je Murat Yildirim u svojoj ulozi "Õmer".

 U popularnoj TV seriji, promotivnom filmu treće sezone, bilo je samo znatiželjno s kojim je lik Ômer povezan. Prema vijestima, Ömer je sin Yıldırıma, kojeg glumi Gürkan Uygun, i Sacide, kojeg glumi Ebru Nil Aydın. 

Murat Yildirim, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yildirimer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergun Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atlay Uluşık, Cansu Büuşra Tuman, Hansu Büuşra Tuman, Ejbri Diebridž , Šta će se dogoditi u novoj sezoni:
 "Organizacije", u kojoj će igrati Ela Naz Kočak?: 'Kompanija' je uništena kao rezultat operacije koju su neimenovani heroji Nacionalne obavještajne organizacije izveli za svoju zemlju u cijenu njihovih života.

Počinju terorističke aktivnosti.Počinje pokušaj uspostavljanja satelitske države pod kontrolom velikih sila na našim granicama.Kao rezultat ovih prijetnji našem suverenitetu, naš tim, koji se sastoji od poznatih i novih lica, preuzima akcija za borbu protiv ove strukture.

Cilj tima je da spriječi planiranu terorističku državu da otkrije ko je viši um i sile iza njega, te eliminiše vanjske neprijatelje. je rijeka. Pored svih ovih operacija, promjena ravnoteže unutar tima i uključivanje novih života bit će početak drugačijeg perioda za sve njih.

Murat Yildirim Teskylat

Memati


Primjedbe