Serdar Gohan o Buraku Özčivitu: neka prvo nauči glumu!

Serdar Gohan o Buraku Özčivitu: neka prvo nauči glumu!

Serdar Gohan, koji je sudelovao na 14. Međunarodnom filmskom festivalu u Taškentu, koji se ove godine održava u Uzbekistanu, kritizirao je svoje kolege Nurgul Yešilčay i Buraka Ozčivita koji, prema njegovim rečima, nisu išli na istu pozornicu sa njim.Tvrdeći da je čuo Özčivitov glas kako vrišti iz backstagea, 76-godišnji umetnik je rekao:
📍Išli smo na filmski festival u Taškentu predstavljajući Tursku. Na pozornicu su pozvali 12 glumaca. Ova dva prijatelja trebaju sediti na dve prazne stolice. Nisu se udostojili doći i sesti do nas u organizaciji do koje smo išli preko našeg Ministarstva kulture. Čuli smo glasove iz backstagea koji govore: "Neću doći, neću izaći." Nisu se udostojili sediti pored nas na događaju na koji smo išli predstavljati Tursku. Došli smo tamo promovirati našu domovinu, a da nismo platili ni lipe. Nismo mogli razumeti namere tih prijatelja, jer su svi naši akteri bili demoralizirani. Zatim su se pojavile reči "Zavidim mu". Na čemu da zavidim"?

O Nurgul:
📍“Ne govorim ništa o Nurgul Yešilčay, ali ovo kažem za tog tipa, neka prvo uči glumu u školi pa tek onda na pozornicu. Nije dovoljno postati glumac namrštenih obrva.”



Primjedbe