OPIS LIKOVA SERIJE "IZMEĐU SVIJETA I MENE"

 OPIS LIKOVA SERIJE "IZMEĐU SVIJETA I MENE" 

Demet Ozdemir (Ilkin) Ketenci



Dok će Demet Ozdemir oživeti lik Ilkin, glavne urednice popularnog ženskog modnog magazina. Žena preko 30 godina koja je samouverena, prizemna, ali ima i emotivne mane. Opsednuta je karijerom. Postavila je ciljeve i želi da ih ostvari. Njene ambicije su mnogo opasnije.

Ilkin i Tolga su par koji je od početka svoje veze proživeo svaki trenutak punim plućima i radošću. Osećaju da su pronašli ljubav svog života. Situacije u kojima dobijaju međusobnu podršku ili uživaju u zajedničkom radu menjaju se kako Tolga odlazi. Suočen sa strahom od gubitka, Ilkin pribegava igri da oživi čoveka sa kojim može da podeli svoj život i koji je dobar za njegovu dušu.


BUGRA GULSOI (Tolga)



Tolga je poznat i uspešan glumac, dosadio mu je isti posao koji mu se stalno nudi. Želi da uradi nešto novo, želi da se obnovi.


HAFSANUR SANCAKTUTAN (Sinem)



Hafsanur Sancaktutan igra Sinem koji radi kao asistent u Ilkinom magazinu i vidi Ilkin kao svog idola. Ilkin ulazi u centar igre.

• Ko ne želi da bude uspešan u poslu? Na početku svoje karijere, Sinem je radila kao pripravnik u kompaniji za koju radi. Ona ne želi samo da bude uspešna, ona želi i da se druži, da bude primećena i prihvaćena. Razlog zbog kojeg je Sinem prihvatila ovu ponudu, da bi bila bliža svojoj šefici, Ilkin, kojoj se divi, veća je verovatnoća da će je prihvatiti njeni prijatelji u kancelariji i šansa da je prihvate između sebe. Ova ponuda dolazi u trenutku kada je Sinem veoma očajna. Iako prihvata jer joj je najpre potreban novac, kako igra postaje duža, traži od Ilkin da bude  što vidljivija.



METIN AKDULGER (Kenan)



Kenan je lik koji zna vrednost vremena u životu i ne govori osim ako nije potrebno, promeniće sve ravnoteže kada Ilkin uđe u njegov život nakon iznenadnog događaja i počne da radi sa Ilkin.






Primjedbe