Jeste li znali za Ozcan Deniza i Fahrije Evcen ???

“Imali su burnu vezu”: zašto su raskinuli Fahra i Ozdžan?

Pre nego što se udala za zvezdu TV serije "Veličanstveno stoleće" Buraka Ozčivita, poznata turska glumica Fahriye Evdžen bila je u vezi sa jednako slavnim kolegom Ozdžanom Denizom.

 Šuškalo se da se par čak planirao i venčati, ali su 2013. godine ipak prekinuli.

Ni Fahra ni Ozi do sada nisu rekli zašto su se odlučili razići, iako je o tome bilo dosta glasina. Novinar i voditelj Džengiz Semerdžioglu, koji je prijatelj sa Ozijem, odlučio je rasvetliti ovu priču. Pravi razlog pokazao se prilično banalan: par se jednostavno nije slagao oko karaktera. “Par je šest puta prekidao i mirio se. Imali su vrlo burnu, iscrpljujuću vezu za oboje ”, rekao je Džengiz. Prema njegovim rečima, Fahriye ima jako težak karakter.

 Ozi je partnericu uvek birao "u letu", no veza sa glumicom ga je zaista iscrpljivala, siguran je njegov prijatelj. “Ona ima jako visoko samopouzdanje, a ako nešto ne ide po njenom planu, onda je onima oko nje teško”, dodao je. Džengiz je također naglasio kako je nemoguće verovati onome što su o razlazu para pisali u medijima.

 Većina glasina koje su tada kružile su laži, uključujući izveštaje o varanju. Inače, iste godine kada su raskinuli, Fahra je upoznala Buraka Ozčivita. 

Zajedno su glumili u TV seriji "Grmuša". Zaljubili su se i tako otpočeli svoju vezu, koja je danas krunisana brakom.



Primjedbe