Preskoči na glavni sadržaj

Ateşböceği 1. Bölüm

Ateşböceği 1. Bölüm






Ateşböceği 1. Bölüm by atesbocegi
Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişir. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. 
İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk vardır.
Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer alıyor. 
Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor. 

Popularni postovi s ovog bloga

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA  Druga sezona prva najava je tu.  Najava nema teksta tako da je tako...  Evo i vjenčanje 💒 je tu. 1. Verzija 2. Verzija 

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet!

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet! Sadržaj epizode ↙️ Pelin je brzo odvedena u bolnicu, Ferit je jako ljut i kriviSertera za sve.  Dok se Pelin i njena beba bore za život, HalisAga, koji želi da zna čije je dijete, naredjuje da se uradi DNKtest. Sejran koja bezobzira na sve dolazi u bolnicu da pružipodršku Feritu, radi sve što može da pomogne Pelin dapreživi.  Halis odlučan u namjeri da pomogne Orhanu, kojiima vrlo težak period u zatvoru, razočaran je što stvari neidu po planu... prinudjen je da se obrati staroj poznanici zapomoć. Život od Pelin i bebe je ugrožen i Ferit pokušava da ostanejak u kritičnim satima skupa sa Sejran. Sejran je poredFerita u ovim teškim trenucima za njega.  Ali, ono štosedogoditi neće biti lako za njega.

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA