İçerde 33. Bölüm



Mert ile Sarp ikilisinin nefes kesen kapışması, ikisinin birden kurtulmasıyla neticelenir. Fakat iki tarafın yaşadığı mücadele, Celal'in Füsun'u alıkoymasıyla beraber başka bir boyut kazanacaktır.

Özet: Mert ile Sarp ikilisinin nefes kesen kapışması, ikisinin birden kurtulmasıyla neticelenir. Fakat iki tarafın yaşadığı mücadele, Celal'in Füsun'u alıkoymasıyla beraber başka bir boyut kazanacaktır. Öncelikle amacı Kudret olan Celal'in kafasında, Sarp ile tüm çevresindekileri ortadan kaldırmak gibi bir plan belirecektir. Annesinin ortalarda olmadığını gören Sarp, girişimde bulunduğunda ise yalnız değildir. Bir tarafta vicdanları öbür tarafta ise mantıkları arasında gidip gelen ikili, yeniden birlikte mücadele vereceklerdir. Bu sırada ise Kudret, kurtulmayı başarmışken iki taraf arasındaki mücadele de iki kardeş tekrardan yüz yüze gelecektir ve mücadelenin gidişatı, bir kişinin ölmesiyle beraber değişik bir boyuta doğru sürüklenecektir.
Etiketler: içerde 34.Bölüm izle, içerde 34.Bölüm tek parça izle, içerde 34.Bölüm hd izle, içerde 15 mayıs izle, içerde son bölüm izle