Kara Sevda 43. Bölüm

Kara Sevda 43. Bölüm



Kara Sevda 43. Bölüm Özet:

Nihan’ın Ozan’ın ölümüyle ilgili ortak hareket etme kararına karşın, Kemal’in ciddi endişeleri vardır. Bu endişeler, Emir’in harekete geçmesiyle kanıtlanır. Nihan ile Kemal işbirliği ilk andan Emir’e deşifre olma tehlikesiyle yüzleşir.
Emir, Kemal’in bir gece önce kendisine Nihan üstünden verdiği “dersin” hesabını sormak için vakit kaybetmez. Kemal’in bütün ailesi hedefindedir. Emir her bir hamlesinde eli biraz daha yükseltecektir. 
Diğer tarafta Kemal ve Nihan arasındaki sonsuz bağın kanıtı olan defter bir Soydere’nin eline geçer. Yaşanacakların ardından, bu defterin, Nihan’la Kemal arasındaki sonsuz bağın kanıtı olduğu kadar, Kemal’in ölümle yaşam arasındaki çizgisi olduğu da anlaşılacaktır. Nihan evde defterin yokluğunu fark ettiğinde, yaşayacağı korkunun bir tarafında kızının hayatı, diğerinde de sevdiği adamın hayatı olacaktır. 
Nihan ile Kemal’in araştırmaları, Ozan’ın cinayete kurban gittiğine dair somut bir delil elde etme amacında yoğunlaşır. Kemal, cinayet araştırmasının Nihan’ı Zeynep’e götürdüğünü öğrendiğinde, Nihan’ın arkasında bıraktığı büyük açığı fark edecektir. Kemal ve Nihan’ın Emir’in gölgesinde bundan sonra atacağı her adım için çok dikkatli olması gerekmektedir. 

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Hilal Saral
Senaryo: Anıl Eke & Özlem Yılmaz & Burcu Görgün

Oyuncu Kadrosu:
Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun