Kördüğüm Özel Bölüm Fragmanı

Kördüğüm Özel Bölüm Fragmanı




KÖRDÜĞÜM’DEN EVLAT ACISI

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, ‘Kördüğüm’ün ikinci sezon çekimleri başladı.

Başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy ve Mehmet Aslantuğ’un paylaştığı ‘Kördüğüm’, birinci sezon finalini Feyza (Tülay Günal)’nın, babası Tarık Bey (Tuğrul Çetiner)’in önünde, “Sen evlat acısı ne demektir biliyor musun baba? Bilmiyorsun, ama şimdi öğreneceksin” dedikten sonra kendisini vurduğu ve çok konuşulan sahneyle yapmıştı.

Milyonları ekran başına kilitleyen ve arkasında pek çok soru işareti bırakan ‘Kördüğüm’ birinci sezonun özetinden oluşan ‘Evlat Acısı’ adlı özel bölümüyle, 15 Eylül Perşembe günü saat 22.00’de FOX’ta ekrana gelecek.

‘Kördüğüm’ün heyecan, aşk ve entrikalar ile dolu ikinci sezonunun ilk bölümü ise, 22 Eylül Perşembe saat 20.00’de FOX’ta izleyici ile buluşacak. 

KÖRDÜĞÜM | EVLAT ACISI | ÖZEL BÖLÜM | 15 EYLÜL PERŞEMBE | 22.00 | FOX

KÜNYE: 
YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE
YAPIMCI: H.HAKAN EREN, GÖKHAN TATARER
PROJE TASARIM: ÖMER FARUK SORAK
DRAMALAR DİREKTÖRÜ: CENGİZ DEVECİ
PROJE KREATİF DANIŞMANI: HÜLYA VURAL
PROJE YAPIMCISI: TEKİN DOĞAN
YÖNETMEN: GÖKÇEN USTA ÇAYLAR
HİKAYE TASARIM: YILDIZ TUNÇ 

OYUNCULAR: 
ALİ NEJAT: İBRAHİM ÇELİKKOL, NAZ: BELÇİM BİLGİN, UMUT: ALİCAN YÜCESOY, EYLÜL: SAADET IŞIL AKSOY, NESLİHAN: ROJDA DEMİRER, OĞUZ: MURAT DALTABAN, AYŞEN: AYDA AKSEL, AYHAN: EGE AYDAN, FEYZA: TÜLAY GÜNAL, TARIK: TUĞRUL ÇETİNER, GENCO: FERİT AKTUĞ, GÖKÇE: GÖZDE ÇIĞACI, İBO: TUNCER SALMAN CAHİDE: SABRİYE KARA, MURAT: TEOMAN KUMBARACIBAŞI, MERT: SERDAR YEĞİN, HASAN: ALİ TUTAL, KAAN: AYBARS KARTAL ÖZSON VE ENVER: MEHMET ASLANTUĞ

Primjedbe