Kaderimin Yazıldığı Gün 20. Bölüm Fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün 20. Bölüm Fragmanı
Kahraman Elif’i ikna edebilecek mi?
Elif’in kararı ne olacak?
Defne ilk zaferini kazanıyor!
Kahraman, Elif’in aşklarını inkar etmesine inanamaz. Ne kadar ısrar etse de Elif’i konuşmaya ikna edemez. Ama asla pes etmeye niyeti yoktur. 
Elif ise bebeğin kendisinin olduğunu öğrenmiş, çok mutludur. Bir o kadar Kahraman’a kızgındır ve hayal kırıklığı içindedir. Onun için artık Kahraman yoktur. Bebeği ve hayatıyla ilgili çok önemli bir karar alır.
Defne Kahraman’la Elif’in arasını açmış, ilk zaferini kazanmıştır. Ne var ki Kahraman’dan kurtulması o kadar kolay olmayacaktır.
Elif’e duyduğu aşkla yanıp tutuşan Kerem, Meryem ne kadar karşı çıksa da, aşkını sonuna kadar yaşamaya kararlıdır.Dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredir.
Kıymet’inse bütün derdi sağ salim torununa kavuşmaktır. Bu uğurda yapamayacağı şey yoktur. Yeni planlarını bir bir hayata geçirmeye çok yakındır.
Kahraman Elif’i bulup, konuşmaya çalışır. Bu uğurda Kerem’le arası açılır. Dayı yeğenin arasındaki bağ, kopma noktasına gelmiştir. 
Kahraman için bebek ve Elif’ten başka hiç bir şeyin önemi yoktur hayatta. Elif’i bulup, sorularının cevabını almaya çok yaklaşmıştır. 

Primjedbe