Preskoči na glavni sadržaj

Kaderimin Yazıldığı Gün 19. Bölüm

Kaderimin Yazıldığı Gün 19. Bölüm




Elif gerçeği öğrenecek mi?
Kahraman Elif’e evlenme teklif etmeyi planlıyor.
Defne, Kıymet’ten, ne yapıp edip Elif’le Kahraman’ın arasını bozmasını ister. Aksi halde Yakup’la alakalı bildiklerini ailenin diğer üyelerine de anlatacaktır. Bu tehdit işe yarar. Kahraman, Elif’e bebekle alakalı gerçekleri anlatacağı sırada odaya giren Kıymet, Elif’i çağırır ve onu Kahraman’la aralarına mesafe koyması gerektiği, evli bir erkekle bu denli yakın olmasının herkes tarafından yanlış anlaşılabileceği konusunda uyarır ve evden taşınmasını ister. 
Kıymet’in söyledikleri Elif’i etkilemiştir. Kahraman mani olmaya çalışsa da Kıymet’in dediğini yapıp, ailesiyle birlikte Yörükhan’lara ait başka bir eve taşınır. Fakat bu durum, Kahraman’la Elif arasındaki bağı yıkmak bir yana güçlendirmiş gibi durmaktadır. 
Kahraman, Defne’yle konuşup ona boşanmak istediğini söyler ve bununla da kalmayıp, Elif’e ailesiyle birlikte kalabilecekleri yeni bir ev alır. Bütün bunlar olurken Şükran ve Yakup cephesinde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Şükran ve Yakup çiftinin evlilik yıldönümleridir. Fakat Şükran, kocasının kendisinden habersiz rezervasyon yaptırdığı restorana gittiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. 
Kahraman’sa, Elif’e, bebekle alakalı gerçeği itiraf edip, evlilik teklif etmek niyetindedir. Fakat Defne elindeki son kozu henüz oynamamıştır.     

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA  Druga sezona prva najava je tu.  Najava nema teksta tako da je tako...  Evo i vjenčanje 💒 je tu. 1. Verzija 2. Verzija 

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet!

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet! Sadržaj epizode ↙️ Pelin je brzo odvedena u bolnicu, Ferit je jako ljut i kriviSertera za sve.  Dok se Pelin i njena beba bore za život, HalisAga, koji želi da zna čije je dijete, naredjuje da se uradi DNKtest. Sejran koja bezobzira na sve dolazi u bolnicu da pružipodršku Feritu, radi sve što može da pomogne Pelin dapreživi.  Halis odlučan u namjeri da pomogne Orhanu, kojiima vrlo težak period u zatvoru, razočaran je što stvari neidu po planu... prinudjen je da se obrati staroj poznanici zapomoć. Život od Pelin i bebe je ugrožen i Ferit pokušava da ostanejak u kritičnim satima skupa sa Sejran. Sejran je poredFerita u ovim teškim trenucima za njega.  Ali, ono štosedogoditi neće biti lako za njega.

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA