Kaderimin Yazıldığı Gün 18. Bölüm

Kaderimin Yazıldığı Gün 18. Bölüm





Sırlar açığa çıkacak mı?
Defne’nin eline büyük bir koz geçiyor.
Kahraman ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda kalbi duracak, doktor ve hemşirenin çabaları sonucu tekrar hayata dönecektir. Uzun süren bir ameliyattan sonra yoğun bakım odasına alınır. Bu esnada bütün aile bireyleri hastaneye gelmiş, telaş içerisinde Kahraman’dan bir haber beklemektedirler.
Ameliyattan sonra kritik süreci henüz atlatamayan Kahraman, bir süre daha gözetim altında tutulacaktır. Aile bireyleri sabaha kadar hastanede kalıp, ondan bir haber beklerler. Bu esnada Ziya, adamlarına Maksut’un izini sürmeleri talimatını verir. Kerem, olaya müdahale eder ve adamları Maksut’u buldukları anda sadece kendisine haber vermeleri konusunda uyarır. 
Kahraman’ın gözlerini açar açmaz söylediği ilk şey, Elif olacak, karısı veya bir başka aile yakını yerine Elif’le görüşmek isteyecektir. Defne bu mesajı iyi okur ve bitme noktasına gelen evliliğini kurtarmak adına plan yapmaya başlar. Bu konuda en büyük destekçisi şüphesiz annesi Neval olacaktır. 
Defne, annesi aracılığıyla, Kıymet’le alakalı eline büyük bir koz geçirir ve bu kozu evliliğini kurtarmak için Kıymet’e karşı kullanır. Aynı anlarda Kahraman da, ona karşı beslediği hisleri ve bebekle alakalı gerçekleri itiraf etmek için Elif’in karşısına çıkar.

Primjedbe