Preskoči na glavni sadržaj

Suskunlar 27. Bölüm Tek Parça

Suskunlar 27. Bölüm Tek Parça



Kuyudibi mahallesinde doğup büyüyen, arkadaştan da öte kardeş gibi olan Ecevit, Bilal, İbrahim ve Zeki adlı çocuklar, bir gün masum bir hata yaparlar ve tüm hayatları değişir.

Tek bir günde büyümek zorunda kalan bu dört arkadaş, başlarına gelenleri unutacaklarına ve bir daha birbirlerini görmeyeceklerine dair bir söz verirler.

Ancak yıllar sonra içlerinden biri suskunluğunu bozar ve simdi bambaşka hayatlar yaşayan arkadaşları bir araya toplar.

Şimdi bu dört delikanlı; Ecevit, Bilal, İbrahim ve Zeki, çocuk çetelerinin vazgeçilmez elemanı Ahu'yu da bir noktada yanlarına alarak, geçmişte yaşadıklarının intikamını almaya karar verirler.

Ancak bazı soruları cevaplamak zorundalar. Aşk mı kazanacak, dostluk mu, yoksa intikam mı?

Tür: Dram, Romantik, Suç 
Oyuncular: Aslı Enver, Murat Yıldırım, Sarp Akkaya

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA  Druga sezona prva najava je tu.  Najava nema teksta tako da je tako...  Evo i vjenčanje 💒 je tu. 1. Verzija 2. Verzija 

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet!

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet! Sadržaj epizode ↙️ Pelin je brzo odvedena u bolnicu, Ferit je jako ljut i kriviSertera za sve.  Dok se Pelin i njena beba bore za život, HalisAga, koji želi da zna čije je dijete, naredjuje da se uradi DNKtest. Sejran koja bezobzira na sve dolazi u bolnicu da pružipodršku Feritu, radi sve što može da pomogne Pelin dapreživi.  Halis odlučan u namjeri da pomogne Orhanu, kojiima vrlo težak period u zatvoru, razočaran je što stvari neidu po planu... prinudjen je da se obrati staroj poznanici zapomoć. Život od Pelin i bebe je ugrožen i Ferit pokušava da ostanejak u kritičnim satima skupa sa Sejran. Sejran je poredFerita u ovim teškim trenucima za njega.  Ali, ono štosedogoditi neće biti lako za njega.

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA