Medcezir 27.Bölüm

Medcezir 27.Bölüm




Yaman aylardan sonra ağabeyi Kenan'la tekrar bir arada olmanın tedirginliğini yaşarken Kenan'ın onu rahatlatmak için yaptığı hamle ters teper ve iki kardeşin arası tekrar açılır. Bu sefer suçluluk duyma sırası Yaman'dadır.
Yaman hatasını telafi etmeye çalışırken yine yanında kendisine destek olan Mira'yı bulur. Mira yaşadığı korkuları ve Tan'la ilgili şüphelerini bir yana bırakır, kendini tamamen Yaman'a yanında olmaya adar. Haftalardır iki sevgilinin arasına giren hayat bu sefer de Kenan'ın kimliğinde vücut bulmuştur. 
Asım bey kızı Ada'nın İstanbul'a geldiğini öğrenir.. Sude, Asım Şekip Kaya'nın bu durumunu ikisini birbirine yaklaştıracak bir koz olarak görür.. bu durum, Sedef ve Sude'nin arasının daha da gerilmesine neden olur. Faruk ise Sude'yle Asım Şekip Kaya'nın yakınlaşmasından huzursuz olur.. 
Yaman Kenan'ın, yeni ve doğru bir hayat kurması için elinden geleni yapar fakat Kenan'ın da ileriye dönük planları vardır.. 
Sedef ile Faruk, restoranlarının ön açılışını yapmak için aile arasında küçük bir parti düzenler. Orkun'la Ada arasındaki küçük oyun yolunu şaşırıp, Yaman'la Mira'nın arasında kendine bir yer bulacaktır.

Primjedbe