Preskoči na glavni sadržaj

Medcezir 14.Bölüm

Medcezir 14.Bölüm



Mira ile Yaman'ın baş başa geçirdikleri ilk akşamları unutulmaz olur. Saflıkları kalplerindeki bütün kilitleri açar. Birbirlerini daha iyi tanırlar. Aralarındaki görünmez engellerle yüzleşirken Mira, Yaman'ın korkularına sakin bir liman olur. 
Tuğçe'yle arasında yaşanan anın vicdan azabı, Mert'i Eylül'ü kapısına kadar götürür. Mert'in pişmanlığı, Eylül'ün hayal kırıklığını dindirmeye yetmez. Tuğçe, Mert ile Eylül arasındaki ilişkide en kritik eşik haline gelir.
Sude'yle yaptığı planı ters tepen Orkun, Yaman'la Mira'nın İstanbul'da yalnız kalmasını engellemeye çalışır. Ama iki sevgilinin arasına Mert'ten gelen telefon girer. Sedef, Mira'nın güzel anlarından çalmaya devam eder. 
Öte yandan Yaman, bir anda ortaya çıkan eski sevgilisi Leyla konusunda Mira'nın içini rahatlatır. Ancak Leyla'nın kenarda durmaya niyeti yoktur. Yaman'ı Tozludere'ye kendi ayaklarıyla getirmenin yolunu bulur. 
Mert'in bir türlü hayata geçiremediği parti planı Eylül'ün emrivakisiyle hayat bulur. Bu gecenin sürpriz isimleri en çok Yaman'ı şaşırtır. 
Gecenin sonunda Mert, Eylül'e kendini affettirmek için tek bir şans yakalarken; Yaman Mira'ya "seni seviyorum" demenin çok özel bir yolunu bulur.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA  Druga sezona prva najava je tu.  Najava nema teksta tako da je tako...  Evo i vjenčanje 💒 je tu. 1. Verzija 2. Verzija 

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet!

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet! Sadržaj epizode ↙️ Pelin je brzo odvedena u bolnicu, Ferit je jako ljut i kriviSertera za sve.  Dok se Pelin i njena beba bore za život, HalisAga, koji želi da zna čije je dijete, naredjuje da se uradi DNKtest. Sejran koja bezobzira na sve dolazi u bolnicu da pružipodršku Feritu, radi sve što može da pomogne Pelin dapreživi.  Halis odlučan u namjeri da pomogne Orhanu, kojiima vrlo težak period u zatvoru, razočaran je što stvari neidu po planu... prinudjen je da se obrati staroj poznanici zapomoć. Život od Pelin i bebe je ugrožen i Ferit pokušava da ostanejak u kritičnim satima skupa sa Sejran. Sejran je poredFerita u ovim teškim trenucima za njega.  Ali, ono štosedogoditi neće biti lako za njega.

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA