“Büyük Sır” Bugün Başlıyor

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın üstlendiği, Show TV’nin yepyeni günlük dizi projesi “Büyük Sır” Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün izleyiciyle buluşacak.

Senaryosunu Çetin Büyükakın’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in üstlendiği boşrollerinde Zeynep Ekin Öner, Eda Aydınlı, Deniz Gökçe Kayhan, Gülin Ersoy ve Alpay Ulusoy’un yer aldığı dizi bugün SHOW TV’de başlıyor.
Anadolu’da bir şehirde, üniversitenin bitmesine birkaç ay kala, aynı evi paylaşan 4 kızın, başına gelen bir olay sonrasında yaşadıkları travma ve kaçışlarının ardından geçen sekiz yıl sonra bir araya gelmelerinin hikayesidir bu.  
 
Dizinin Konusu:
 
Yeşim, İrem, Ebru ve Selen 8 yıl önce mezuniyetlerine az kala bir gece, eğlenmek için gittikleri barda başlarına gelen travmatik olay bir olay gelir. Ve hepsinin hayatı bir gecede değişiverir. Dört kız da, o geceden sonra, içlerinde sakladıkları Büyük Sırrı her saniye hissetmişlerdir. 
Yeşim ailesi tarafından reddedilmiş kardeşi Efe'yi de yanına alarak Ebru'nun Ankara'daki anneannesine sığınmıştır. Ebru içlerinde okulu tek bitirendir. Ve yine avukat olan kocası Mehmet'le yaşamaktadır. Selen, zengin koca hayaliyle sevmeden evlendiği kocası Haluk'tan şiddet görüyordur. Ve boşanmak için en yakın arkadaşı Ebru'yu tutmuştur. İrem ise o geceden sonra sırra kadem basmış ve hepsinden uzakta bir reabilitasyon merkezinde kullandığı kimyasallardan arınmak için tedavi görüyordur. Tedavisi bittikten sonra karmakarışık hayatları olan ve onu anlayabilecek kollayabilecek arkadaşlarından yardım istemek için Ankara'ya gelir.. 
Peki her bir araya geldiklerinde hatırlanan sır daha ne kadar saklanabilecektir...
Çünkü içlerinde sadece İrem’in geçmişten tanıdığı Bora neredeyse içlerine girmiştir... Bora, felaket gecesinin nedenlerinden biri olan Tamer adlı bir işadamının oğludur... Babasıyla ilgili bilinmezleri ortaya çıkarmayı amaçlamıştır... 
Varolma savaşının, bıçak sırtı serüveni başlamış olur...
“Büyük Sır”, bugünden itibaren hafta içi her gün saat 14.15’te SHOW TV’de izleyicisiyle buluşacak.

Primjedbe