Haziran Gecesi 2.Bölüm - Junska Noc 2.Epizoda

Haziran Gecesi 2.Bölüm - Junska Noc 2.Epizoda

PLAY
2.Bolum: Baran, Havin'i arıyor

Baran'ın yanında Havin'i gören Kumru ve Ural'ın sinirleri iyice gerilmiştir. Akşam yemeği çok gergin geçer ve pek az konuşma olur. Baran anne ve babasının sebepsiz soğukluğuna bir anlam veremez. Sonunda da Havin'i alır ve hışımla evden giderler.

Ural, Mahmut'u arar ve kızı takip ettirmek istediğini söyler. Adamları Metin ve Zafer'i Havin'i takip etmek için görevlendirir. Bu sırada amcasının üzgün haline dayanamayan Veda, amcasına kızı Havin'in oturduğu evi bildiğini söylemiştir. Havin kendini görmek için gelen babası Gülağa ve Veda'yı görünce kaçar. İzlendiğini fark eden Havin arkadaşı Lale ve Kamil'in evine yerleşir. Kamil, Ural'ın ayağını kaydırmak isteyen Sezai ile bir anlaşma yapar. Havin ve Lale'yi yemeğe çıkartır. Ancak Havin kaçar. Babasının adamlarını Havin'in evinin önünde gören Baran, Havin'in babası ile bir alakası olduğunu anlar. 

Havin, Baran'ın telefonlarına çıkmaz. Baran da arkadaşı Levon ile üniversite kampüslerinde Havin'i arar. Havin'i bulduğunda kaçırır gibi sınıftan çıkartır.
 Gledajte online Junsku noc u odlicnoj kvaliteti sa titlovima na Srpskom ( ĆIRILICA )
TURSKA SERIJA "HAZIRAN GECESI "SVE EPIZODE SU SA TITLOVIMA 
Online Haziran Gecesi çok kaliteli izle

Primjedbe