Preskoči na glavni sadržaj

Muhteşem Yüzyıl 126.Bölüm 2.Fragman

Muhteşem Yüzyıl 126.Bölüm 2.Fragman

Muhteşem Yüzyıl’da bu hafta, Bayezıd ve Selim arasında kılıçlar çekiliyor!
Hürrem, Cihangir’in ölümünün ardından kaderine sitem ederken, Süleyman çilehanede acısıyla başa çıkmaya çabalıyor. Selim ve Bayezıd cenazede herkesin gözü önünde birbirine giriyor.Mustafa’nın ölümünün ardından saflar değişiyor. Hürrem’in canını yakmak isteyen Fatma, Selim’i desteklemeye karar veriyor. Bayezıt ve Huricihan’ın evliliğini öğrenen Selim, Nurbanu’nun yardımıyla bu evliliği ifşa ediyor! Mihrünnisa ve Mahidevran, Hürrem’le yüzleşmek için payitahta geliyor.Nisa herkesin gözünün önünde Hürrem’i şok eden bir hamle yapıyor. Atmaca ise Rüstem’i öldürmek için harekete geçiyor. Rüstem’in canından can kopuyor! Selim, Hürrem’in Bayezıt’ı korumasını hazmedemiyor. Bayezıt’ın hayatını tehlikeye atacak öyle bir tuzak kuruyor ki, iki kardeş arasındaki masumiyet sona eriyor!                                                     
Çilehanedeki günlerini tamamlayan Süleyman, Mustafa’nın ölümüyle yüzleşmek için Amasya’ya gelir. Taşlıcalı’nın yazdığı mersiyeyi okuyan Süleyman’ın Taşlıcalı hakkında vereceği karar merak konusu olur.
Nisa ve Mahidevran Hürrem’den hesap sormak için payitahta gelir.Nisa’nın Hürrem’in gözlerinin önünde yaptığı hamle herkesi şok ederken, Mahidevran evlat acısıyla Hürrem’in üstüne yürür. Fatma ise Hürrem’in taht adayının Bayezıt olduğunu bildiğinden Selim’in yanına geçer. 
Kara Ahmed’in gelişiyle itibarını iyice kaybeden Rüstem saraydan kovulur. Atmaca’nın kendisine kurduğu tuzağı fark edemeyen Rüstem, sevdiği birinin ölümüne şahit olur. 
Bayezıt’ın Huricihan ile evliliğini  öğrenen Selim, kardeşine bir oyun oynar. Hürrem ise var gücüyle iki oğlu arasında sulh sağlamaya çalışır. Hürrem’in kendisinden desteğini çektiğini anlayan Selim, Bayezıt’a ölümcül bir tuzak kurar. Selim’in attığı adım ile iki kardeşin savaşı başlar... 
Yayın Günü:  5 Mart Çarşamba 
Yayın Saati:  20.00 



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA  Druga sezona prva najava je tu.  Najava nema teksta tako da je tako...  Evo i vjenčanje 💒 je tu. 1. Verzija 2. Verzija 

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet!

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet! Sadržaj epizode ↙️ Pelin je brzo odvedena u bolnicu, Ferit je jako ljut i kriviSertera za sve.  Dok se Pelin i njena beba bore za život, HalisAga, koji želi da zna čije je dijete, naredjuje da se uradi DNKtest. Sejran koja bezobzira na sve dolazi u bolnicu da pružipodršku Feritu, radi sve što može da pomogne Pelin dapreživi.  Halis odlučan u namjeri da pomogne Orhanu, kojiima vrlo težak period u zatvoru, razočaran je što stvari neidu po planu... prinudjen je da se obrati staroj poznanici zapomoć. Život od Pelin i bebe je ugrožen i Ferit pokušava da ostanejak u kritičnim satima skupa sa Sejran. Sejran je poredFerita u ovim teškim trenucima za njega.  Ali, ono štosedogoditi neće biti lako za njega.

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA