Preskoči na glavni sadržaj

Kara Para Aşk'tan Tuba Büyüküstün'lü ilk görüntü!

Kara Para Aşk'tan Tuba Büyüküstün'lü ilk görüntü!

Yeni dizi projeleri bir bir ekranlara gelmeye devam ediyor.

Yeni dizi projeleri bir bir ekranlara gelmeye devam ediyor.Sırada ise merakla beklenen başka diziler var. Bunlar birisi de 'Kara Para Aşk' 

İşte detaylar:

TUBA'LI İLK ÇEKİM

Tuba Büyüküstün, yeni dizisi 'Kara Para Aşk'ın çekimleri için Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaydı. Yeni imajıyla dikkat çeken oyuncu, senaryo gereği ölen babasının mezarında gözyaşı döktü. Son olarak rol aldığı 20 Dakika dizisinden sonra ''Bir süre televizyonda yokum'' diyen Tuba Büyüküstün ekranlardan uzak kalamadı.

YENİ İMAJIYLA...

Oyuncu, Engin Akyürek’le başrolü paylaşacağı Kara Para Aşk için önceki gün yeni imajıyla kamera karşısına geçti. Öğleden sonra sete gelen Büyüküstün'ün makyajı özel karavanında yapıldı.

SENARYO GEREĞİ...

Beyaz beresiyle mezarların içinde çekilen sahnede Büyüküstün, senaryo gereği ölen babasının mezarında gözyaşı döktü.

YAPIMCI DA ORADAYDI

Yapımcı Kerem Çatay ilk çekim gününde ekibi yalnız bırakmadı.

BÖLÜM BAŞI REKOR ÜCRET!

'Kara Para Aşk' dizisi için Ay Yapım'ın anlaştığı Tuba Büyüküstün'ün bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklatıyor. Engin Akyürek'le başrolü paylaşacak olan Büyüküstün'ün, bölüm başına 65 bin TL alacağı öğrenildi. Daha önce de Ay Yapım imzalı ve İlker Aksum'la başrolü paylaştığı '20 Dakika' dizisinden bölüm başı 45 bin TL ücret alan oyuncu, maaşına 20 bin TL zam yaptırdı. Büyüküstün'ün aylık maaşı böylece 260 bin TL oldu. Yapım şirketinin Ekim ayında dizi için teklif götürmesine rağmen Büyüküstün; ''Bir süre herhangi bir projede oynamayı dünmüyorum. 'Kara Para Aşk'ın oldukça iyi bir proje olacağına eminim ama bir süre yokum'' yorumunu yapmıştı.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 2. Sezona NAJAVA  Druga sezona prva najava je tu.  Najava nema teksta tako da je tako...  Evo i vjenčanje 💒 je tu. 1. Verzija 2. Verzija 

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet!

Ženskaroš iz Vile 58. Epizoda - Pelin odlazi na bolji svijet! Sadržaj epizode ↙️ Pelin je brzo odvedena u bolnicu, Ferit je jako ljut i kriviSertera za sve.  Dok se Pelin i njena beba bore za život, HalisAga, koji želi da zna čije je dijete, naredjuje da se uradi DNKtest. Sejran koja bezobzira na sve dolazi u bolnicu da pružipodršku Feritu, radi sve što može da pomogne Pelin dapreživi.  Halis odlučan u namjeri da pomogne Orhanu, kojiima vrlo težak period u zatvoru, razočaran je što stvari neidu po planu... prinudjen je da se obrati staroj poznanici zapomoć. Život od Pelin i bebe je ugrožen i Ferit pokušava da ostanejak u kritičnim satima skupa sa Sejran. Sejran je poredFerita u ovim teškim trenucima za njega.  Ali, ono štosedogoditi neće biti lako za njega.

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA

Ženskaroš iz Vile 63. Epizoda NAJAVA